Επιστροφές προϊόντων.

Φροντίζουμε εξ αρχής η συσκευασία να πληροί τις προϋποθέσεις και να μην επιτρέπει ενδεχόμενο φθοράς ή καταστροφής μέχρι να φτάσει το προϊόν στα χέρια σας. Αν θέλετε να επιστρέψετε ένα κόσμημα που παραλάβετε και έχει υποστεί φθορά πριν φτάσει σε εσάς , επικοινωνείτε μαζί μας στο email επισυνάπτοντας σχετικές φωτογραφίες που αποδεικνύουν την κατάσταση του για την οποία ουδεμιά ευθύνη φέρετε εσείς. Σε περίπτωση επιστροφής, το προϊόν δεν πρέπει να έχει χρησιμοποιηθεί, και να είναι στην αρχική του κατάσταση και συσκευασία. Επίσης πρέπει να έχετε και την απόδειξη αγοράς.

Η διαδικασία πρέπει να γίνει σε 14 ημερολογιακές ημέρες από την παραλαβή του προϊόντος. Μετά την ενημέρωση μας και την έγκριση του αιτήματος επιστροφής θα λάβετε ειδοποίηση και τον τρόπο αποστολής πίσω στο Σουσούμι.

Επιστροφή χρημάτων

Μόλις το επιστρεφόμενο είδος παραληφθεί και ελεγχθεί, για τον βάσιμο λόγο της ενέργειας σας, και την κατάσταση του , θα λάβετε ειδοποίηση ότι το έχουμε παραλάβει και οτι εγκρίνουμε ή απορρίπτουμε την αντικατάσταση του ή την επιστροφή χρημάτων

Πώληση ειδών

Μόνο τα προϊόντα με κανονική τιμή μπορούν να επιστραφούν. Τα είδη σε προσφορά δεν μπορούν να επιστραφούν.

Ανταλλαγές
Αντικαθιστούμε τα αντικείμενα μόνο εάν είναι ελαττωματικά ή κατεστραμμένα. Εάν πρέπει να το ανταλλάξετε με το ίδιο αντικείμενο, στείλτε μας ένα email στη διεύθυνση {email address} και στείλτε το στοιχείο σας στη διεύθυνση: {φυσική διεύθυνση}.

Δώρα
Ενας τρόπος να εκφράσουμε την ευγνωμοσύνη μας που επιλέξατε την δική μας μικρή επιχείρηση για την αγορά σας, είναι να σας συμπεριλάβουμε στην συσκευασία ένα δώρο. Το προϊόν αυτό σημειώνεται ως δώρο επομένως δεν επιστρέφεται ή ανταλλάσσεται.

Αποστολές & Επιστροφές
Για να επιστρέψετε το προϊόν σας, πρέπει να στείλετε το προϊόν σας στη διεύθυνση: {φυσική διεύθυνση}.

Θα είστε υπεύθυνοι για την πληρωμή των δικών σας εξόδων αποστολής για την επιστροφή του προϊόντος σας. Τα έξοδα αποστολής δεν επιστρέφονται. Εάν λάβετε επιστροφή χρημάτων, το κόστος επιστροφής της αποστολής θα αφαιρεθεί από την επιστροφή χρημάτων.

Ανάλογα με την περιοχή διαμονής σας, ο χρόνος που μπορεί να χρειαστεί για να φτάσει το ανταλλασσόμενο προϊόν σας σε εσάς μπορεί να διαφέρει.

Χρειάζεστε βοήθεια?
Επικοινωνήστε μαζί μας στο {email} για ερωτήσεις που σχετίζονται με επιστροφές χρημάτων και επιστροφές

Contact us at {email} for questions related to refunds and returns.